Badkläder hos Nelly.com

Nelly.com har funnits sedan 2004, och är en e-handelssajt med inriktning på mode och skönhet, med inriktning på ungdomar i åldern 18 till 35 år. Sajten är en del av CDON group, vilket fungerar lite som en garant för att saker och ting ska fungera bra; Nelly.com har goda resurser bakom sig. Överlag har Nelly.com ett bra sortiment, med både bredd och djup.

Vad gäller badkläder kan man dock säga att fokus ligger på bikinis. I skrivande stund saluför Nelly.com elva baddräkter, jämfört med hundratals bikinis. Men det är väl så att efterfrågan och tillgång gäller lite även här. De baddräkter som finns är dock väldigt varierade i stil och utseende, så det är sannolikt att de flesta kan hitta en modell som de trivs med. Alla baddräkter har bilder, ur olika perspektiv, och även en medföljande catwalk-video, så att det är mycket lätt att bilda sig en uppfattning om hur baddräkten ser ut i verkliga livet. De kundrecensioner som finns är ofta intressanta och förvånansvärt informativa, men det varierar mycket från baddräkt till baddräkt. En modell som Vitamin A Silvers Jet Black Closeup Monokin har många, många kundomdömen, allt från vad gäller hur storlekarna passar till hur de tycker om den. Andra har få, eller till och med inga, kundomdömen. Möjligen ett sätt att avgöra hur populärt ett plagg är.

Att köpa badkläder på nätet är vanligt och allt fler butik möjliggör för detta. Nelly.coms sajt är dock lite av ett föredöme vad gäller hur en e-handelssajt ska se ut; det är lätt att navigera, och du kan sortera plagg efter märke, storlek, färg, pris och andra faktorer. Så att tackla sig mot deras försäljning är inte vilken liten butik som helst som klarar av.

Badkläder på nätet

Comments are Disabled