Funderar på att skaffa inbrottslarm

Det här med inbrottslarm hörrni, det funderar jag lite på. Det är ju verkligen en sådan där sak som man önskar att man hade haft när olyckan väl är skedd, men samtidigt drar sig för att skaffa. Jag vet inte ens varför jag drar mig för det. Det är nog för att jag tycker att det verkar krångligt. Att behöva stänga av ett larm när man kommer hem, det känns liksom stressande. Något man ska göra på tid, för annars kanske larmet går. Det är väl en vanesak som säkert inte alls är speciellt jobbig efter en vecka, men av någon anledning så känns det jobbigt. Däremot är ju tanken på inbrott förstås också jobbig.

Kollar upp lite kring det
Jag har surfat runt lite och kollat i mitt närområde efter sådana här tjänster, och bland annat hittat Henningsons El som är elektriker i Falun som bland annat jobbar med säkerhet, det vill säga larm och sådant. Så jag tror att jag ska kontakta dem och höra mig för lite, hur det fungerar och vad det kan tänkas kosta. För det är ju det där med kostnaden också. Och då är det ju inte enbart själva installationen så att säga, utan också att det ska kopplas till någon som kan ta larmet om det går. Men å andra sidan, att bli utsatt för inbrott skulle ju förstås vara det allra värsta, så man får se till att sätta det i perspektiv.

Har ni erfarenheter?
Har ni larm hemma? Hur fungerar det? Vad kostar det er? Har det förhindrat något inbrott? Ni får gärna dela med er av era erfarenheter kring larm så att jag får lite mer kött på benen och kanske också blir lite lugnad i detta med att jag tycker att det verkar krångligt och jobbigt. Hur krångligt och jobbigt är det för er, och hur lång tid tog det innan ni vande er vid det? Hör av er!

Comments are Disabled