Hitta nytt kök i Malmö

Malmö ligger ju i södra Sverige och Mälaren upp i Stockholm kanske någon protesterar. Mälaren ligger ju inte Malmö! Nej, det är sant, men ändå så kan man återfinna Mälaren i Malmö, på sätt och vis, och det är någonting bra. En bra sak helt enkelt. Vad det handlar om är köksluckor och köksinredningar, närmare bestämt Mälarkök. Namnet Mälarkök visar lite på ett av problemen när man är väldigt duktig på det man gör – för att växa måste man vidga sina geografiska horisonter, och Mälarkök finns nu etablerade nere i Skåne. För den som ska skaffa köksluckor i Malmö är det någonting mycket bra.

Varför är det bra?
Finns det inte försäljare av köksluckor och köksinredningar i Malmö som är duktiga kanske någon frågar. Jo, det gör det, men Mälarkök är på flera sätt faktiskt i en klass för sig. Det gäller inte minst den service som man erbjuder, en service som ligger långt framför alla konkurrenter. Till att börja med erbjuder man gratis hembesök där man tar med sig arbetsprover och material så att det blir enkelt att välja köksluckor. Och man erbjuder inte bara ett gratis hembesök. Lyckas man inte bestämma sig första gången så kommer Mälarkök gärna på återbesök, gratis. Det är vad jag kallar service på hög nivå.

Dessutom bra produkter!
Men bra service räcker ju inte. Till exempel på en restaurang så spelar det ju ingen roll hur bra servicen är om maten smakar rutten kofta. Lyckligtvis så ligger Mälarkök i topp även där, med köksluckor av hög kvalitet. Att Mälarkök numera även är aktiva i Malmö och Skåne som helhet är någonting som alla skåningar borde vara glada över. Trots att de kanske har svårt att tro det så kan stockholmare ibland faktiskt göra bra saker. Som köksluckor och köksinredning i allmänhet.

Comments are Disabled