Ljudanläggning hyrd – resten kvar

Nu var det ett litet tag sedan jag skrev något här men jag tänkte faktiskt anknyta lite till förra inlägget om julfester och personalfester. Det är nämligen så att vi ska ha en rejäl skiva med jobbet här snart i oktober, och självklart har jag blivit satt på att styra upp allting som vanligt. Man skulle kunna tro att efter förra årets fest så borde folk fatta att jag inte kan göra hur mycket som helst själv men tydligen så är det på tok för jobbigt att engagera sig i det här. Bättre att delegera då…

Nåja, jag gör det så gärna, bara att det är mycket att tänka på själv. Jag har hittat ett bra ställe där jag ska få hyra ljudanläggning i Stockholm till ett riktigt bra pris, så den biten är redan avklarad. Catering jobbar jag fortfarande lite på men troligtvis blir det samma ställe som vanligt, dom har skött sig riktigt bra såhär långt så det känns onödigt att ge sig ut och leta ny leverantör trots att det här gänget kanske är lite dyrt.

Nu är det bara tema för hela festen kvar att bestämma, och den lilla, lilla detaljen med en festlokal i Stockholm som kan ta emot tvåhundra pers med två månaders varsel… Herregud ja, det är som sagt en j-kla tur att jag tycker att allt sådan här är kul! 🙂 Ha en fortsatt härlig och skön helg alla ni som tittar förbi!

Comments are Disabled