Nej jag borde ta och flytta till Dalarna…

Hej hallå!

Cissi är gravid, Thomas ska flytta till Australien och mamma har börjat på Yoga (på riktigt alltså!).
Just nu så känner jag bara att – jaha – men jag då? Här händer ingenting typ. Livet är sig likt. Man vaknar, äter frukost, jobbar, spelar, tar någon promenad ibland – och sen sover man.

Nejdå nu ska jag inte vara så pessimistisk. Ska faktiskt på Konferens i Dalarna med jobbet här i sommar, uppe i Tällberg. Har varit där förr med familjen men aldrig på det här sättet. Ska bli skönt att åka iväg och få lite nya miljöer runt sig. Man brukar piggna till och hitta lite ny gnista då.

Tällberg är dalarnas pärla
Om du frågar mig så är Tällberg verkligen pärlan av Dalarna. Hotellet ska också ligga bra placerat med fin utsikt så jag föreställer mig hur jag och Nina från avdelning B kan sitta där på kvällarna med ett varsitt glas vin och bara blicka ut över vatten och skog. Natur har en lugnande effekt på mig. Jag känner mig så hemma då.

Det ska finnas ett utomhusbubbelbad på hotellet också (Var ju tvungen att göra min research, haha). Hoppas jobbet betalar det också. Det är vi värda tycker jag – så som vi har slitit här senaste halvåret egentligen. Vore nice att få ligga där ett tag och bara ta hand om sig själv en stund. Är sååå trött på att stressa runt runt helatiden.

Flytta till Dalarna?
Ibland har jag till och med funderat på att flytta till Tällberg eller någon kringliggande by. Jag tycker mer och mer om Dalarna ju oftare jag är där. Det är trevligt, vackert och verkar så harmoniskt liksom. Inte samma stadsstress som hemma. Man skulle ta och skaffa sig ett litet torp med en härlig hönsgård och lite kaniner kanske. Katterna skulle naturligtvis få följa med. Är säker på att dom skulle stortrivas, ellerhur? 🙂

Comments are Disabled