Planera julfesten i tid!

Det finns mängder av grejer som man behöver tänka på inför årets avslut. Kanske är ni mitt uppe i att komma upp i full fart efter sommarsemestrarna, men det är ändå hög tid att börja planera ert arbetes trevliga och uppskattade avslut på året innan det är för sent och alternativen blir alldeles för få. Därför kommer några tips som är bra att kolla på redan nu.

Lokal

Var ska ni fira er julfest? Kommer ni kanske att behöva boka någon lokal, ska ni vara ute på stan eller är det kanske en bra idé att vara i egna lokaler? Oavsett var ni än kommer vara så är det ju sällskapet som är viktigast, men att veta en så grundläggande sak som lokal gör att det bli mycket enklare att planera de övriga delarna av julfesten. Så stäm av med cheferna redan idag, och kom gärna med egna idéer!

Mat

Hur ska maten planeras? Är det full catering, julmiddag ute eller kanske ett knytiskalas som är aktuellt? Oavsett i vilken riktning ni går beträffande maten så kommer det att vara en viktig sådan. Givetvis så ska ju detta val fattas i kombination med lokalen, så att alla förutsättningar stämmer. Här är det också en bra idé att ta in synpunkter från personalen, som kanske har några bra idéer på hur ni ska lösa ert julbords mat.

Aktivitet

Ska det lekas, spelas eller något annat? Vill ni göra julfesten lite mer speciell än enbart middag och umgänge? Julfesten är ett perfekt tillfälle att tillsammans hitta på något roligt innan ni lämnar för julledighet. Kanske kan det vara något roligt ni har gjort innan, eller något alldeles nytt? Här är det också en bra idé att ta in önskemål från personalen, och kanske till och med ha en omröstning.

Det här är bara några delar av att planera en julfest. Det finns de eventföretag som kan sköta hela arbetet åt dig, så om du känner att ni inte har tid att planera julfest så hör av er till ett sådant företag. Redan nu!

 

 

Comments are Disabled