Rensa ur förråden!

Sommaren är slut och vi är tillbaka i vardagen igen. Kanske har man varit ute och rest, kanske har man rustat upp sommartorpet. På sommaren har vi en förmåga att göra av med lite extra pengar, och den som inte har obegränsat med klöver eller har sparat ordentligt, får kanske leva lite snålt på hösten. Tiden går fort, och det står inte på förrän vintern är här. Då ska det köpas julklappar till höger och vänster, och borden ska fyllas med mat.

Därför är just hösten en bra tid att rensa ur förråden och sälja av saker man inte längre använder eller behöver. Varför inte tjäna en slant på skridskorna som barnen växt ur? Vi fyller ofta förråd, vind och garage med en massa prylar, och det kan ta emot att börja plocka och sortera. Tänk då på att du både kommer att tjäna lite extra pengar, och få mycket mer plats över till annat! Det du inte vill ha finns det säkert någon annan som behöver.

Hyr ett bord på en loppis eller släng ut sakerna på Blocket. Det som inte går att sälja kan lämnas till insamlingar eller ta-till-vara. Det ger inga pengar, men man har gjort en god gärning!

Comments are Disabled