Tre tips inför årets julfest!

Fastän det är mitt i sommaren kan det redan nu vara på sin plats att börja planera årets julfest. Det är inte bara det att dagarna går fortare än ni tror; det finns flera bra skäl att vara ute i så god tid som möjligt. För det första vad gäller bokning av lokaler. Om ni vet ett bra ställe att ha företagets julfest på, så kan du vara säker på att andra också är intresserade. För att få lokalen på den dag ni önskar, så boka så tidigt som möjligt. Det samma gäller eventuell underhållning. Har ni ännu inte bestämt er för tema, och har ingen aning om vilka lokaler ni vill ha, så börja tänk på det nu – julfester i Stockholm är det gott om, men de går åt ruskigt snabbt! Ju tidigare ni vet vad ni vill ha, desto lättare blir det att arrangera.

Traditioner. Kom i håg att det är en julfest det handlar om. Visst går det att prova på lite nya och annorlunda saker, men det grundläggande temat är klart. Det finns helt enkelt vissa saker vi förväntar oss av julfirandet.

Transporter. Det kan bli kallt på vintern. Och slutar julfesten lite sent kanske kollektivtrafiken låter vänta på sig lite väl länge. Eller så ligger er fantastiska festlokal lite avlägset. I stället för att deltagarna tvingas gå hem i vinterkyla, så arrangera transport hem för festdeltagarna. Minnet av julfesten kommer därefter inte att förblekna av vinterkylan.

Lekar. Vuxna människor leker inte, men trots vad de säger så tycker de ändå att det är roligt. Och julfesten passar utmärkt till att låta personalen leka av sig. Ha ett antal lekar förberedda, och när de minst anar det så slår du till. Kanske blir det succé, kanske inte. Men om det fungerar så kommer det att göra en bra julfest ett steg bättre.

Comments are Disabled