Visste du det här om iPhone?

Det finns oändligt mycket saker man kan göra med en iPhone. Skulle man räkna alla funktioner skulle det ta ett bra tag, och de flesta av oss använder nog ganska få av dessa trots att vi tycker att vi använder mobilen till precis allt. Nya funktioner tillkommer hela tiden, och det kan vara svårt att hålla koll på alla. En del av dem kanske man inte ens vet om. Här kommer några tips på funktioner du kanske har missat. Vissa av dem kräver IOS 7.0 eller högre.

Kompassen känner nog de flesta till, men i IOS 7 hittar man också ett vattenpass! Det ligger dolt i samma app, och det enda man behöver göra för att hitta det är att gå till kompassen och svepa åt sidan.

Folders har tidigare bara kunnat hålla ett visst antal appar, och har man många appar har man också behövt många folders. Det är förstås inte optimalt om man vill hålla koll och kunna samla saker på samma ställe. Nu kan man ha hur många appar man vill i en folder, och på samma sätt som man bläddrar på hemskärmen kan man bläddra till en ny sida i en folder.

Irriterande samtal har nog alla fått, och ibland får man samtal från personer som man önskade att man kunde blockera. Den önskan är uppfylld, och nu kan man enkelt blockera ett nummer genom att trycka på det inringade i:et som finns bredvid numret i senaste samtal. I inställningarna kan man givetvis också ta bort blockeringar.

Många använder Instagram, men det kan vara lite störande att man måste beskära en bild som man har tagit med mobilen när man lägger upp den. Nu kan man enkelt ta en kvadratisk bild redan i kameran, det är bara att välja det bildformat man önskar.

Comments are Disabled